1. Kl. Inspiration til Byg Selv terrasse projekt

Terrasse inspiration - Tips og ideer til din ny terrasse i træ.

Overvejer I at få bygget en terrasse i træ, men kan I ikke helt gennemskue, hvordan den skal se ud, så har vi her på siden samlet nogle forslag. Mange af billederne er venligst udlånt af vores kunder og som I kan se, er der rigtig meget inspiration at hente til en ny terrasse.

Ønsker I yderligere inspiration eller råd og vejledning, så kontakt os på telefon +45 9854 8767 eller på mail info@skovTrup.dk.

egesvelle 100 % fsc
inspiration til byg selv terrasse projekter

Først inspiration, så materialer

Når I har fundet ud af, hvordan jeres nye træterrasse skal se ud, så er næste naturlige skridt at finde materialer.
Her er det for alvor, at vi hos SkovTrup kommer på banen! Vi kan nemlig levere noget af det mest holdbare træ på markedet – og så er det endda også miljøvenligt fra EU Skovbrug.

Læs mere om vores SkovTrup Temasider og handel med SkovTrup.

Hos SkovTrup forhandler vi træ af sorten Robinie, som er træ med rigtig gode naturlige egenskaber til udendørs brug. Træet har derfor ikke brug for nogle former for kemisk behandling for at kunne bruges som terrassebrædder. Derudover vokser Robinie i plantager her i EU, så både transport og skovning foregår under forhold vi kan stå inde for.

Har du fundet inspiration til din nye terrasse og vil du bestille brædder hos SkovTrup, så kontakt os på telefon +45 9854 8767 eller på mail info@skovTrup.dk

Har du spørgsmål? Send en e-mail til Oksana: ok@skovTrup.dk

tilbud på egetræ
Scroll to Top