Bytteregler og Retur

Hvad er mine rettigheder, hvis jeg vil returnere en vare?

Når du handler på SkovTrup.dk, har du altid 14 dages returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur inden for de første 14 dage. Dog kræves det, at varen sendes retur i samme stand som ved modtagelsen og med alle originale labels/mærker. Når du returnerer en vare, skal bon altid medsendes. Alle varer købt på SkovTrup.dk kan byttes i vores butik. Hvis du ønsker pengene retur, skal du returnere varen til SkovTrup.dk eller SkovTrup ApS sammen med bonnen.

Hvordan bytter jeg min vare på SkovTrup.dk?

Hvis du vil bytte din vare, udfylder du retursedlen (hent returseddel), som du modtog sammen med din vare og sender den med de varer, som du ønsker at bytte. Husk, at du altid kan bytte din vare i en af de to SkovTrup butikker, hvor du dog ikke kan få dine penge retur. Husk at medsende/medbringe din bon.

Kan jeg bytte min vare, hvis den er købt på udsalg?

Ja. Der gælder de samme regler for udsalgsvarer som med almindelige varer.

Kan jeg bytte varer købt på SkovTrup.dk i SkovTrups butik?

Ja. Alle varer købt på SkovTrup.dk kan byttes i SkovTrup butik.

Hvor skal jeg sende min vare til, hvis den skal returneres?

Du sender din returvarer til: SkovTrup.dk Parallelvej 1 Snæbum 9500 Hobro Danmark

Hvordan gør jeg, hvis jeg gerne vil bytte min vare til en anden vare?

Hvis du ønsker at bytte din vare, udfylder du retursedlen, som kom sammen med din ordre. Skriv på retursedlen, hvilken vare du ønsker i stedet for og send den retur til SkovTrup.dk sammen med varen. Husk at medsende din bon. Er den vare du ønsker billigere, overfører SkovTrup.dk det overskydende beløb til dit betalingskort.

Hvordan gør jeg, hvis jeg gerne vil bytte min vare til en vare, der er dyrere?

Hvis du ønsker at bytte din vare til en dyrere vare, udfylder du retursedlen og sender varen retur. Herefter aflægger du en ordre på SkovTrup.dk på den nye vare, du ønsker. Når du gennemfører din ordre skal du skrive dit første ordrenummer i bemærkningsfeltet i Trin 2 af check-ud forløbet (se eksempel her). Når vi gennemfører din nye ordre, trækker vi automatisk beløbet fra din første ordre fra, så du kun betaler differencen mellem din første og anden. Er du i tvivl, kontakt kundeservice.

Kan jeg bytte min vare, hvis jeg bor uden for Danmark?

Hvis du bor uden for Danmark og ønsker at returnere en vare, er det ikke muligt at ombytte til en anden vare. Vi udbetaler i stedet pengene for din vare til dit betalingskort.

Hvordan ved jeg, at I har fået min vare retur?

Så snart vi får din vare retur, vil du modtage en mail fra os.

Jeg har returneret min pakke til jer, men kan ikke se pengene på min konto endnu?

Ved tilbagebetaling af ordrebeløb bør du forvente minimum 3-5 arbejdsdage, fra den dag vi modtager varen. Dette skyldes papirgangen i vores administration og påregnede bankdage for overførslen. I visse tilfælde kan der gå længere tid, før pengene er disponible på din konto. Dette skyldes typisk en afventningsperiode hos din bank, efter de modtager pengene fra os.

Skal jeg selv betale for returneringen af min vare?

Du skal selv betale for emballage og porto i forbindelse med returnering af din vare. Såfremt din returnering skyldes enten en fejl på varen eller en fejl fra vores side, betaler vi selvfølgelig omkostningerne i forbindelse med returneringen.
Scroll to Top